body en beauty

Cryolipolyse

Vet verwijderen zonder operatie!

Wil jij geen vetrolletjes meer over je broek? Wil jij plaatselijk afvallen op je probleemzones? En dat het liefst pijnloos, veilig, snel en zonder speciaal dieet of operatie? Dat klinkt bijna te mooi om waar te zijn! Toch hebben wij de oplossing met de Body-wizard cryolipolysebehandeling.

Cryolipolysebehandeling

Een cryolipolysebehandeling, oftewel een Freezesculpting behandeling, is een innovatieve manier om vet te bevriezen en dús te verliezen! Nu kun je eindelijk afscheid nemen van je overtollige kilo’s. Wil jij ook je vetcellen bevriezen om af te vallen en je vorm veranderen naar een strakker lichaam? Wil jij ook buikvet verwijderen zonder operatie, of is er een ander lichaamsdeel waar jij van je vet af wilt? Neem dan contact op.

Hoe werkt een cryolipolysebehandeling?

Het onderliggende vetweefsel in het behandelgebied wordt eerst verwarmd naar 40 graden. Dit versoepelt het vetweefsel. Daarna wordt de huid snel maar heel nauwkeurig gekoeld en bevroren tot -7/-9 graden door middel van een applicator. Hierbij wordt het oppervlakkige huidweefsel niet aangetast maar het geeft wel meer resultaat.

Wanneer vetcellen langdurig worden blootgesteld aan extreme kou, wordt een natuurlijk verwijderingsproces in gang gezet en het lichaam gaat dit afvoeren. Dit zal de vetlaag geleidelijk dunner maken. Door het verminderen van het aantal vetcellen is het resultaat een zichtbare vermindering van je vetophopingen en dus minder irritatie over die vetrolletjes.

Vetcellen bevriezen: hoe voelt het?

Voorafgaand aan de behandeling wordt een antivries op het te behandelen gebied aangebracht. Daarna wordt de huid met een applicator vacuüm gezogen. Op dat moment kun je een trekkerig gevoel ervaren. Het doelgebied wordt daarna eerst verwarmd en dan gericht gekoeld. Dit zal in het begin erg koud aanvoelen, maar dit verdwijnt meestal binnen de eerste 10 minuten van de behandeling en zal overgaan in een gevoelloosheid. Tijdens de sessie bij Body & Beauty kun je met gemak een boek lezen, internetten, muziek luisteren of een dutje doen.

Waar gaat het vet naartoe met vetcellen bevriezen?

Zodra de behandelde vetcellen zijn gekristalliseerd (bevroren), voert het lichaam het vet en de dode cellen op een natuurlijke manier af. Dit gaat via de urine, ontlasting en ook via de huid. Behandelde vetcellen verdwijnen en komen niet meer terug. Ik adviseer om veel water te drinken gedurende de maanden dat je behandeld wordt. Dit zal het proces bevorderen.

Voor wie is deze behandeling geschikt?

De behandeling is voor nagenoeg iedereen geschikt: man of vrouw vanaf 19 jaar en zelfs voor fanatieke sporters die vet op bepaalde probleemzones niet weg krijgen. Ik hou eerst een intakegesprek voordat ik een afspraak met je maak om te behandelen. Dit om vast te stellen dat je geschikt bent om veilig de behandeling te ondergaan. De behandeling is niet geschikt voor mensen met overgewicht of obesitas.

Welke zones van het lichaam kunnen behandeld worden?

De behandeling is zeer geschikt voor:

Hoeveel behandelingen zijn nodig?

Zolang er op de te behandelen plek voelbaar vet aanwezig is, is een behandeling mogelijk. Over het algemeen is men na 3 behandelingen tevreden met het bereikte resultaat. Tussen deze opeenvolgende behandelingen ligt een periode van 10 tot 12 weken. Afhankelijk van onder andere de levensstijl adviseer ik gemiddeld 1 onderhoudsbehandeling per zone per jaar te doen.

Voorbeeld van de cryolipolysebehandeling bij de onderkin
Voorbeeld van de cryolipolysebehandeling bij de buitenkant van de bovenbenen (‘zadeltassen’)

Hoe zorg je ervoor dat je het resultaat versnelt en behoudt?

Met het Cosbeau slimming serum!

Na de cryolipolysebehandeling wordt een verstevigend en vetafdrijvend serum op de behandelde zone ingemasseerd. Het Cosbeau slimming serum is speciaal ontwikkeld voor deze unieke behandeling. Om het maximaal haalbare resultaat te bereiken, dient dit serum gedurende de gehele behandelcyclus ook thuis gebruikt te worden (het Cosbeau slimming serum kan ook aangebracht worden op niet-behandelde zones, en is dus geschikt voor het gehele lichaam). Je ziet vrijwel meteen dat het serum de huid verstrakt en het huidoppervlak glad maakt. Verkrijgbaar bij Body & Beauty voor €59,95 en genoeg voor 3 maanden gebruik op 1 zone.


Ook interessant voor jou

Microneedling

Microneedling is een mooie behandeling die ervoor zorgt dat jouw huid nieuw collageen aanmaakt.

Lees verder

Ervaringen

Ik ben enorm blij met de behandeling van Hilda! Ze was rustig en nam alle tijd! Ben superblij met het resultaat!

- Mariska van der Wal

Ik vind het heel prettig om daar te komen. De ontvangst is heel hartelijk. Ik ben altijd heel tevreden over het resultaat en de manier zoals het uitgevoerd wordt.

- Henny Wardenaar

Professioneel, vriendelijk en zeer kundig. Een echte aanrader!!

- Astrid Janssen

Geef een cadeautje!

Wil je iemand verwennen met een van de behandelingen bij Body & Beauty? Vraag dan nu gemakkelijk de cadeaubon aan.