body en beauty

Pigmentvlekken

Wat is pigment?

Pigmentvlekken. Wij kennen het eigenlijk allemaal wel. Een donkere vlek ergens op de huid, een donkere bovenlip wat eruitziet als een ‘snor’, maar ook zomersproetjes of een zogeheten ‘zwangerschapsmasker’. Het geeft een onrustig huidbeeld en is een verstoring van pigmentatie. Het is een overproductie aan melanine (pigment). Steeds meer mensen hebben er last van, met name door de invloed van zonlicht. Maar ook door bijvoorbeeld het gebruik van kustmatige hormonen en/of medicijnen. Het is vaak lastig te behandelen, want pigment zit niet in alleen in de bovenste huidlaag, maar vaak ook nog een laag dieper. Bovendien is er ook nog weleens een verstoring van de leverfunctie, wat resulteert in levervlekken.

De Whiteningbehandeling van Rejuvi is een zeer succesvolle behandeling tegen pigmentvlekken, ook voor de donkere huid. En donkere kringen rond de ogen. Ook het bekende zwangerschapsmasker of chloasma is goed te behandelen met deze methode.

Wat doen we precies? En wat maakt het succesvol? De huid wordt niet gebleekt, maar krijgt haar oorspronkelijke kleur weer terug. Door gebruik van fruitzuurcomplexen en Lightening treatment van Rejuvi met ingrediënten als speciaal tarwekiemextract, alpha arbutin en kojic acid, waardevolle parelpoeder en meerdere antioxidanten. Het ontstaan van melanine verandert en er wordt een lichtere kleur melanine gevormd, pheomelanine, met als resultaat een egale teint. Pigmentstoringen kunnen in veel gevallen tot 90% teruggedrongen worden. Je ziet na 2 behandelingen al een verbetering en de pigmentvlekken zullen minder zichtbaar zijn. Afhankelijk van het huidbeeld raad ik deze behandeling in kuurvorm van minimaal 4 behandelingen aan. Het productgebruik thuis is een zeer belangrijke schakel in het succes van deze behandeling.

Als je een behandeling afspreekt, gaan wij de volgende dingen bespreken:

  • huidanalyse
  • voedingsadvies
  • behandelplan met thuisverzorgingsadvies
  • als je nog onder de 18 jaar bent, is het fijn als één van je ouders meekomt naar het eerste intakegesprek

Ook interessant voor jou

Microneedling

Microneedling is een mooie behandeling die ervoor zorgt dat jouw huid nieuw collageen aanmaakt.

Lees verder

Ervaringen

Ik ben enorm blij met de behandeling van Hilda! Ze was rustig en nam alle tijd! Ben superblij met het resultaat!

- Mariska van der Wal

Ik vind het heel prettig om daar te komen. De ontvangst is heel hartelijk. Ik ben altijd heel tevreden over het resultaat en de manier zoals het uitgevoerd wordt.

- Henny Wardenaar

Professioneel, vriendelijk en zeer kundig. Een echte aanrader!!

- Astrid Janssen

Geef een cadeautje!

Wil je iemand verwennen met een van de behandelingen bij Body & Beauty? Vraag dan nu gemakkelijk de cadeaubon aan.