Hoera… het is echt zomer!

Hoera… het is echt zomer!

Wat hebben we al veel mooie dagen gehad en wat is dat toch heerlijk die warmte van de zonnestralen op je lichaam. Lekker wegdromen met een boek in de tuin, het strand of heerlijk genieten op een terrasje. De zon doet veel goeds met je. Je voelt je energieker en blij. Maar hoe zit dat eigenlijk met je huid?

Is je huid ook wel zo blij met de zon?

 We weten allemaal dat de zon zorgt voor aanmaak van Vitamine D wat overigens weer zorgt voor sterke botten en tanden, het voorkomt botontkalking en speelt een belangrijke rol voor onze weerstand. Ondertussen weten we ook wel dat het belangrijk is dat we onze huid dus goed moeten beschermen met een zonbescherming. Hier hebben we al eens eerder over verteld dus lees het nog eens terug 😉

Maar in deze blog wil ik het hebben over hoe je de Healthy Sun Kissed Skin nu krijgt. Bij Body & Beauty hebben we zóveel producten en behandelingen waarmee we dat kunnen waarmaken, maar ja het moet natuurlijk ook in je koffer passen! Wat zeker in die koffer moet is het  Vitamine C Complex van Rejuvi. Het is een échte antioxidant voor de huid dus een goede beschermer, uitermate belangrijk voor het behoud van een gezonde huid en het vermindert fijne lijntjes en rimpels en pigmentvlekjes. Dit complex kun je voor overdag onder je Rejuvi Sun Block doen waardoor je een dubbele bescherming hebt en ’s nachts onder je crème om extra voeding te geven na je zonnebad! Het is geschikt voor alle huidtypen.

Huid reinigen

Met al dat zeewater, chloor en zand is het goed om je huid ’s avonds goed te reinigen met de  Cleansing Milk van Rejuvi of als je het fijner vind dat je product schuimt de reinigingsschuim van Alcina. Het voordeel van een product dat schuimt is dat je het makkelijk onder de douche kunt gebruiken. We houden natuurlijk wel van gemak op vakantie. Je sluit je reiniging altijd af met een lotion om de huid klaar te maken om de werkstoffen op te nemen die je hierna gaat aanbrengen. Dit zijn de producten hoe je je huid op een makkelijke manier goed en snel kunt verzorgen. Dús die Healthy Skin!

De Sun Kissed Skin

Op vakantie dragen we meestal niet zoveel of misschien helemaal geen make-up want de Sun Block van Rejuvi heeft natuurlijk een mooi kleurtje J maar misschien een beetje glow? Dan is de Sun Kiss Powder van Alcina een prachtig product! Het kan plaatselijk gebruikt worden op bijvoorbeeld je jukbenen of je gaat voor een all over glow! Ben je nieuwsgierig naar het product kom een keertje langs en laat het door ons aanbrengen.

Dit zijn een paar leuke producten en tips om de zomer wel door te komen. Denk voordat je op vakantie gaat nog even aan het verven van je wimpers en wenkbrauwen en het harsen, dan heb je op vakantie nog meer tijd om te relaxen.

Psstt… We komen binnenkort met een heerlijke verkoelende en hydraterende zomerbehandeling,     in deze tijd kan je huid wel een vochtboost gebruiken! In deze behandeling werken we met Hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een huideigen stof die zich in het bindweefsel bevindt. Het zorgt voor de productie van collageen en elastine. Deze stof is een échte vochtbinder en draagt 1000x zijn eigen gewicht aan vocht! dus het zorgt voor hydratatie. Op deze manier heb je nog langer effect van je behandeling.

Deel dit bericht op:

Lees ook

Terug in de tijd met radiofrequentie

Om je huid te verstrakken, is er een mooie techniek, genaamd radiofrequentie. Hoe dit werkt? Je leest in dit blogartikel er alles over!

Lees verder

Het acnedossier: de feiten en fabels

Acne is een veelvoorkomend huidprobleem, maar wat is er eigenlijk waar en niet waar? Je leest hier de feiten en fabels!

Lees verder

Vet bevriezen? Cryolipolyse maakt het mogelijk!

Wist je dat het mogelijk is om je vet te bevriezen met cryolipolyse? Een ideale manier om vet te verliezen. Je leest er alles over in dit artikel.

Lees verder

‘Permanente make-up liet me weer als mezelf voelen’

Weet je dat je niet de enige bent met acne en dat je geholpen kunt worden? Lees er hier over.

Lees verder

De tand des tijds: de oplossing voor een slappe huid

Weet je dat je niet de enige bent met acne en dat je geholpen kunt worden? Lees er hier over.

Lees verder

Het acnedossier: de rol van voeding

Weet je dat je niet de enige bent met acne en dat je geholpen kunt worden? Lees er hier over.

Lees verder

Wat valt er aan acne te doen?

Weet je dat je niet de enige bent met acne en dat je geholpen kunt worden? Lees er hier over.

Lees verder

Waarom reinig je je huid?

Het reinigen van de huid is heel belangrijk, maar waarom eigenlijk? En hoe doe je dat op de juiste manier? Lees er hier over.

Lees verder

IPL: definitief ontharen

Definitief ontharen is een ruim begrip, eigenlijk moet je zeggen duurzaam ontharen. Lees hier meer over de IPL en hoe een behandeling werkt.

Lees verder

Ervaringen

Nadat ik meerdere salons gebeld had met mijn probleem, was Hilda de eerste die al aan de telefoon actief meedacht. En na de eerste afspraak heb ik nooit meer verder hoeven zoeken. Vakkundig, persoonlijk en ook gewoon hartstikke gezellig!

- Annalie

Fijn geholpen en goede informatie!

- Mischa

Hier zijn mensen werkzaam met gekwalificeerde expertise. Ze zijn vriendelijk en zorgen voor een prettige sfeer. Ik kom hier graag! Je kan er voor meerdere behandelingen, zoals huidverbetering of permanente make-up, of schoonheidsadviezen terecht.

- Fam. Dieters

Geef een cadeautje!

Wil je iemand verwennen met een van de behandelingen bij Body & Beauty? Vraag dan nu gemakkelijk de cadeaubon aan.